PSG, decizie dură împotriva lui Messi: Argentinianul a supărat conducerea cu un gest neașteptat

PSG, decizie dură împotriva lui Messi: Argentinianul a supărat conducerea cu un gest neașteptat

Paris Saint-Germain, club cu care Leo Messi (35 de ani) mai are contract doar până pe 30 iunie 2023, a luat o decizie dură împotriva starului argenitian.

Cu contractul care expiră în vară, Messi nu vrea să-și pună semnătura pe o nouă înțelegere și, mai nou, a supărat conducerea de pe Parc des Princes cu un gest neașteptat.

În plin campionat, Messi a profitat de zilele libere oferite de club și a plecat în Arabia Saudită din motive comerciale fără să anunțe clubul. Messi este ambasadorul turismului din Arabia Saudită și a mers în țară pentru o acțiune comercială, însă șefii lui PSG s-au supărat.

ADVERTISING

Pentru că nu a avut acordu clubului de a pleca, Messi va fi suspendat pentru două săptămâni, scrie jurnalistul italian Fabrizio Romano. În aceste două săptămâni de suspendare, nu doar că nu va juca pentru PSG, însă se pare că Messi nu se va putea antrena cu echipa.

PSG i-a oferit prelungirea contractului, însă Messi nu a acceptat oferta.

Starul argentinian campion mondial a marcat 20 de goluri și a livrat 19 pase de gol în 37 de meciuri (3.277 de minute) în toate competițiile sezonului pentru PSG.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!