Prunea a răbufnit în direct la adresa lui Ilie Dumitrescu: "Să-ți fie rușine pentru ceea ce-ai făcut în seara asta!"

Prunea a răbufnit în direct la adresa lui Ilie Dumitrescu: "Să-ți fie rușine pentru ceea ce-ai făcut în seara asta!"

Florin Prunea a avut o ieșire nervoasă, duminică seara, la adresa lui Ilie Dumitrescu.

La scurt timp după ce Ilie Dumitrescu a lăudat inițiativa președintelui FRF, Răzvan Burleanu, de a-i oferi funcția de selecționer al României lui Gică Hagi, Prunea a intrat în direct și l-a certat pe fostul său coleg.

"Am rugămintea la tine, Ilie, să nu mai vorbești în numele Generației de Aur. Vorbește în numele tău, nu al Generației de Aur, pentru că Generația de Aur nu ești doar tu cu Gică Hagi si Gică Popescu. Suntem și noi și nu știu ce interese ai tu. Eu te-am cunoscut altfel", a tunat Prunea într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"Pentru ceea ce-ai făcut în seara asta să-ți fie rușine. La înmormântarea lui Didi (Prodan - n.red.) am stabilit cu toții să nu ne asociem cu acest băiețaș (Răzvan Burleanu - n.red.) și tu acum îl lauzi. Să-ți fie rușine!", a completat fostul goalkeeper al naționalei României.

Ilie Dumitrescu a răspuns pe un ton extrem de calm și a evitat să intre într-o polemică: "Florine, n-o să intru într-un astfel de dialog, dar te pot asigura că n-am niciun interes la FRF".

Duminică seara, Ilie Dumitrescu a dezvăluit că Răzvan Burleanu i-a propus funcția de selecționer al României lui Gică Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇