Propunerea făcută de Gică Hagi după plecarea lui Messi de la FC Barcelona

Propunerea făcută de Gică Hagi după plecarea lui Messi de la FC Barcelona

Gica Hagi a făcut o propunere îndrăzneață după plecarea lui Leo Messi de la FC Barcelona.

„Regele” le-a recomandat celor de la Juventus Torino să-l transfere pe Messi pentru a juca alături de Cristiano Ronaldo.

"Îmi plac amândoi la nebunie și mi-ar plăcea să-i ia cineva. Vor juca super amândoi! Pot juca împreună pentru că sunt diferiți. Foarte ușor pot juca împreună amândoi. Cine poate să o facă, cine are banii!", a spus Hagi la Digi Sport.

FC Barcelona a anunțat oficial că Lionel Messi nu-și va prelungi contractul.

ADVERTISING

Gruparea catalană a explicat că negocierile s-au împotmolit din cauza obstacolelor financiare.

"În ciuda faptului că FC Barcelona și jucătorul au ajuns la un acord și intenția lor clară era de a semna un nou contract, acest lucru nu se poate întâmpla din cauza obstacolelor financiare și structurale. În aceste condiții, Messi nu va rămâne la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund", a transmis FC Barcelona.

Messi ar fi fost de acord cu prelungirea contractului și chiar să își micșoreze salariul cu mai bine de jumătate. Conform noului acord, el ar fi urmat să câștige 24 de milioane de euro pe an.

ADVERTISING

Totuși, totul a picat în ulima clipă, după discuțiile de joi.

În ce privește viitorul lui Messi, nimic nu e clar în momentul de față. Primele variante vehiculate sunt Manchester City și PSG.

Messi este un nume de legendă din istoria Barcelonei, cu care a câștigat de zece ori La Liga și de patru ori Liga Campionilor.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!