Promisiunea pe care Edi Iordănescu o face la două zile după ce a devenit selecționerul României

Promisiunea pe care Edi Iordănescu o face la două zile după ce a devenit selecționerul României

Edi Iordănescu garantează că doar el va lua deciziile tehnice cât timp se va afla în funcția de selecționer al României.

„Vreau să va mulțumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare și încurajare. Va promit că o să le parcurg pe absolut toate, în perioada următoare. Nu promit însă să reușesc să va și răspund tuturor, dar sunt sigur că înțelegeți motivele. Pot însă să va promit că o să dau tot ce am mai bun pentru echipa națională și la final să dea Dumnezeau să mergem împreună în Germania pentru turneul final.

ADVERTISING

Va garantez că toate deciziile tehnice îmi vor aparține în exclusivitate, așa cum a fost în toate colaborările mele trecute și îmi voi asumă total responsabilitatea rezultatelor. Nu am stat pe gânduri, am venit cu convingere, cu determinare, nu am ezitat niciun moment, am spus un Da puternic pentru echipa națională și am încredere mare în muncă pe care o putem face împreună cu stafful, echipa și toți cei implicați în proiect. Uniți pentru România", se arată într-un mesaj al selecționerului.

Salut. Vreau sa va multumesc frumos pentru toate mesajele trimise de felicitare si incurajare. Va promit ca o sa le...

Publicată de Edi Iordanescu pe Joi, 27 ianuarie 2022

Edward Iordănescu a fost prezentat oficial, marți, ca selecționer al reprezentativei României într-o conferință de presă susținută la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Antrenorul în vârstă de 43 de ani a semnat un contract valabil până la finalul campaniei de calificare la EURO 2024, incluzând eventuale jocuri de play-off, cu prelungire automată în cazul calificării la turneul final.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇