Program și ponturi semifinale Australian Open 2022

featured-image-6

Lupta pentru trofeul Australian Open – masculin simplu se va da între Rafael Nadal (5 ATP), Matteo Berrettini (7 ATP), Daniil Medvedev (2 ATP) și Stefanos Tsitsipas (4 ATP), cei patru jucători calificați în semifinalele competiției.

Programul semifinalelor de vineri este următorul:

  • De la ora 5:30: Matteo Berretini – Rafael Nadal
  • După ora 10:30: Stefanos Tsitsipas – Daniil Medvedev

Vom putea urmări așadar meciuri de cinci stele, în care lupta pentru titlu este cu adevărat imprevizibilă, chiar dacă specialiștii îl văd favorit pe rusul Daniil Medvedev. Rafa Nadal are experiența de partea sa, în timp ce Stefanos Tsitsipas și Matteo Berrettini au foame de rezultate mari și de confirmare.

ADVERTISING

Privind secțiunea cote pariuri semifinale AO de pe Unibet, observăm că Daniil Medvedev este văzut ca mare favorit. El are cota 1.95 să ridice trofeul și este urmat de Rafael Nadal (cota 3.65), Stefanos Tsitsipas (cota 6.00) și Matteo Berrettini (cota 8.25).

Ultimele meciuri rămase de disputat la Australian Open nu îi vor atrage doar pe fanii tenisului, ci și pe cei ai pariurilor online. Alături de fotbal, tenisul este cel mai popular sport pentru pariori, astfel că în acest articol se regăsesc și câteva ponturi din oferta Unibet pentru Australian Open 2022.

Matteo Berrettini - Rafael Nadal: Italianul va forța din primele minute

Rafa Nadal pornește cu prima șansă la calificarea în finală, fiind cotat cu 1.56, spre deosebire de adversarul său din Italia, care are 2.48. Va conta foarte mult și cum își revin cei doi jucători după meciurile epuizante avute în sferturile de finală. Nadal a trecut cu mari emoții de Shapovalov, în timp ce Berretini a avut și el nevoie de cinci seturi contra lui Gael Monfils.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În istoria participărilor la Australian Open, Rafa Nadal a câștigat trofeul doar o dată, în 2009, în timp ce Berrettini a ajuns, până în acest an, cel mai departe în optimile de finală, la ediția din 2021.

Italianul a impresionat însă la AO 2022 și a câștigat primul set în ultimele patru meciuri disputate. E de așteptat un start în forță și contra lui Nadal, iar Unibet are o cotă interesantă pe pariul peste 9.5 game-uri în primul set, 1.75.

Berrettini-Nadal

Stefanos Tsitsipas - Daniil Medvedev: Poate fi un meci lung

Medvedev e principalul favorit al turneului și are cota 1.42 să treacă de Tsitsipas în semifinale, în timp ce grecul are cota 3.00.

ADVERTISING

Rusul l-a învins pe Tsitsipas în semifinale la Australian Open 2021, înainte să piardă finala, dar anul trecut a câștigat și US Open

Tsitsipas este însă un jucător care se află în plină ascensiune, în timp ce Medvedev poate avea probleme fizice, după meciurile extenuante din ultima perioadă. Poate fi așadar un meci lung, iar Unibet oferă cota 1.86 pentru pariul că meciul va avea peste 40.5 game-uri.

Tsitsipas-Medvedev

Rafa Nadal poate deveni campion la Australian Open după 13 ani

Ultima dată când Nadal a câștigat trofeul a fost în 2009, după o finală cu Roger Federer. Anii au trecut, iar ibericul și-a mai trecut în palmares doar patru finale pierdute. Acum vine după o accidentare gravă, dar a jucat excelent la Australian Open.

Ambiția sa este ieșită din comun și experiența pe care o are îl poate ajuta să reușească să câștige un nou trofeu de Grand Slam.

Chiar dacă este al doilea favorit, cota sa de la Unibet este de 3.65, foarte atractivă pentru cei care cred că va câștiga al 21-lea Grand Slam al carierei.

Rafa-Nadal-castiga-AO

Casa de pariuri online Unibet reprezintă locul ideal în care te poți distra în timp ce urmărești live meciurile de la Australian Open de pe orice dispozitiv. În plus, funcția Uniboost îți permite să beneficiezi de câștiguri suplimentare +5% la pariuri live pe tenis.

Tot la Unibet ai posibilitatea să primești 25 RON la pariuri în cazul în care mizezi minim 50 RON pe orice eveniment de la Australian Open, care are o cotă de cel puțin 2.00.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.