Program și cote pariuri pentru Final 4-ul Nations League 2023

Program și cote pariuri pentru Final 4-ul Nations League 2023

Nu mai puțin de 4 meciuri de top va găzdui Olanda în următoarea perioadă. Olanda, Croația, Spania și Italia promit spectacol, în drumul lor către trofeul Nations League. Final 4-ul din acest an va desemna o nouă campioană, care va lua trofeul de la Franța. Nici Portugalia – prima deținătoare a medaliilor de aur – nu a reușit să se califice în semifinală. Duelurile din Nations League au loc în perioada 14-18 iunie, după cum urmează:

  • Olanda vs. Croația (semifinala 1) – 14 iunie, 21:45
  • Spania vs. Italia (semifinala 2) – 15 iunie, 21:45
  • Finala mică – 18 iunie, 16:00
  • Finala mare – 18 iunie, 21:45
ADVERTISING

Cine este favorita numărul 1?

Pe www.unibet.ro, se pot plasa deja pariuri antepost pe câștigătoarea Nations League 2023. Cea mai mică cotă o are reprezentativa Olandei – care este și țara gazdă. Batavii au o cotă de 2.75 pentru a câștiga trofeul în propriul fief. Aceștia sunt urmați de spanioli și italieni, cu o cotă de 3.50 respectiv 4.50. Echipa cu cele mai mici șanse din Final 4 este Croația. Câștigătoarea medaliilor de bronz la Mondialul din Qatar are o cotă de 5.50 pentru a se impune în finala mare de pe 18 iunie.

Olandezii vor evolua pe teren propriu atât în semifinale, cât și în finală (cea mică, sau cea mare). Duelurile au loc la Rotterdam și Enschede, pe De Kuip și De Grolsch Veste. Arena din Rotterdam are o capacitate de 51.117 spectatori și va găzdui finala mare. Celălalt stadion este ceva mai mic și permite accesul a 30.000 - 31.000 de oameni.

cote-nations-league

Van Gaal a fost înlocuit de Koeman

Louis van Gaal – selecționerul ce a terminat pe prima poziție în grupa de Nations League, a părăsit naționala Olandei în luna decembrie. Plecarea sa a venit imediat după eșecul cu Argentina de la Cupa Mondială. Fanii ”Portocalei Mecanice” au acuzat jocul favoriților la turneul final din Qatar. În locul său, pe banca a venit Ronald Koeman – cel care are obiectivul de a câștiga trofeul Nations League pe teren propriu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Din punct de vedere al calității lotului, fostul fundaș central nu se poate plânge. Acesta îi are în ofensivă pe Steven Bergwijn, Memphis Depay, Gakpo, Malen, Weghorst și Xavi Simons. De asemenea, defensiva este asigurată de 3 staruri europene – De Ligt, Van Dijk și Nathan Ake.

La Croația în schimb pretențiile nu sunt prea mari, deoarece nu pare să vină nimic din urmă. Greul la mijloc va fi dus tot de Luka Modric, Mateo Kovacic și Marcelo Brozovic. În atac, Ivan Perisic are postul de titular asigurat, iar Kramaric și Petkovic reprezintă soluții vechi – ce nu au dat prea mult randament în ultimii ani.

victorie-Olanda

Schimbări majore și la Spania

Spania a suferit și ea o tranziție majoră, atunci când Luis Enrique a fost demis de la echipa națională. Eșecul de la Cupa Mondială i-a fost și lui fatal. Pe bancă a sosit un alt Luis, fiind vorba despre de la Fuente. Acesta trebuie să ducă echipa la EURO 2024 și să câștige Nations League 2023.

ADVERTISING

În ofensivă, Luis de la Fuente încearcă să combine experiența cu tinerețea. Acesta i-a selecționat pe Yeremy Pino sau Nico Williams, însă se bazează și pe Joselu sau Alvaro Morata. De asemenea, Asensio sau Dani Olmo sunt jucători ce evoluează la nivel înalt și pot juca un rol important în semifinala cu Italia.

Italienii au dezamăgit chiar și mai rău, deoarece nu au reușit nici măcar să ajungă în grupele Cupei Mondiale din decembrie 2022. Aceștia vor să își apere trofeul european anul viitor în Germania, iar până atunci luptă pentru finala Nations League. Ciro Immobile este principalul vârf de lance, iar Chiesa, Raspadori, Gnonto și Retegui pot intra în linia ofensivă.

peste-3.5-goluri

Cotele pot suferi modificări.