Problemele medicale de la FC Barcelona continuă

Problemele medicale de la FC Barcelona continuă

Fundaşul francez Clement Lenglet s-a accidentat la coapsa stângă şi va fi indisponibil pentru următoarele meciuri ale echipei de fotbal FC Barcelona, a anunţat joi clubul spaniol într-un comunicat citat de AFP.

„Examenele efectuate joi dimineaţă de Clement Lenglet au scos la iveală o leziune a bicepsului femural al coapsei stângi”, a indicat Barca în comunicatul său, fără a oferi detalii cu privire la durata indisponibilităţii jucătorului.

Fundaşul de 26 de ani a disputat doar 16 meciuri în acest sezon, fiind de opt ori titular. El a ratat deja două meciuri la mijlocul lui ianuarie din cauza unor probleme gastrice.

ADVERTISING

Absenţa lui Lenglet este regretabilă pentru Barca, care va avea o lună februarie foarte complicată: întâi duelul din La Liga cu Atletico Madrid, deţinătoarea titlului, duminică, pe Camp Nou, apoi derby-ul local cu Espanyol Barcelona, dubla manşă cu Napoli în Europa League şi partidele cu Valencia şi Athletic Bilbao.

Lenglet se alătură în infirmerie lui Memphis Depay, Ansu Fati, Alex Balde, Sergi Roberto, dar mai ales fundaşilor centrali Eric Garcia şi Samuel Umtiti, compatriotul său, operat pe 18 ianuarie la al cincilea metatarsian de la piciorul drept şi care ar urma să revină în aprilie. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!