Probleme pentru Naomi Osaka, înainte de startul US Open: ”M-am simțit foarte anxioasă”

Probleme pentru Naomi Osaka, înainte de startul US Open: ”M-am simțit foarte anxioasă”

Naomi Osaka, cvadruplă campioană de Grand Slam, aflată în prezent pe 44 WTA, a anunțat că a avut ceva probleme înainte de startul US Open, ultimul turneu de Mare Șlem al acestui an.

La 24 de ani, fosta lideră mondială din Japonia a mărturisit la o conferință de presă că a fost cuprinsă de mari emoții înaintea ediției din acest an a turneului de la US Open, turneu unde Osaka și-a propus revenirea în elita tenisului mondial.

Pronosticul presei americane în ceea ce privește partida Simonei Halep din primul tur de la US Open

ADVERTISING

”Cu o zi în urmă aș fi spus că sunt foarte relaxată. Acum, că se apropie turneul, m-am simțit foarte anxioasă. Cred că este pentru că îmi doresc foarte mult să joc la cel mai înalt nivel și pentru că simt că nu m-am descurcat bine în ultima vreme. În acest an am avut mult mai multe probleme decât am avut în toată cariera mea.

Aș spune că este ceva foarte frustrant, dar, în același timp, interesant, pentru că m-a făcut din nou să simt acele trăiri, să-mi spun 'Uau, îmi doresc foarte mult să pot juca din nou așa cum făceam înainte'”, a declarat la conferința de presă oficială Osaka, în fața jurnaliștilor americani.

ADVERTISING

Naomi are două titluri cucerite aici la US Open, în 2018 și 2020.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!