Primul antrenor care se autopropune la Dinamo, în cazul unei plecări a lui Burcă

Primul antrenor care se autopropune la Dinamo, în cazul unei plecări a lui Burcă

Dinamo București nu se află într-o situație foarte roză, gruparea în alb și roșu este pe locul 15 în clasament, penultimul din România, cu 10 puncte, neavand nici în Cupa României o situație mai bună.

Scaunul lui Ovidiu Burcă se clatină serios, iar un fost jucător legendar de la Dinamo spune că ar fi dispus să ajute în aceste momente grele.

E vorba de Florentin Petre, 47 de ani, actualmente antrenor la Unirea Ungheni în Liga 3, care ar fi dispus să dea o mână de ajutor, dacă ar fi chemat să redreseze corabia: „În primul rând, ca să antrenez în Liga 1 îmi trebuie licența PRO. Și nu o am. Am început o treabă aici (n.r- la Unirea Ungheni), am niște oameni care și-au pus încrederea în mine și nu pot să îi dezamăgesc, dar când te sună clubul mamă, nu ai cum să spui nu.

ADVERTISING

Mai devreme sau mai târziu voi antrena la Dinamo. Dacă era ceva, mă sunau până acum. Într-o zi voi antrena Dinamo și voi fi pregătit să fac asta. Atât timp cât nu ai rezultate... Cât timp ai rezultate bune, ești rege. Dar când nu mai ai rezultate, nu te așteaptă nimeni la un club cu tradiție atât de mare. Cine să te aștepte când 5-6 etape nu ai tras un șut la poartă, nu ai dat un gol?

Trebuie un șoc. Trebuie ceva prin care să poată merge mai departe. Altfel, o să se trezească din nou în Liga 2 și nu știu dacă va mai promova cum a promovat acum. Eu cred că va fi greu să promoveze, dacă retrogradează acum”, a declarat Petre la emisiunea Fanatik Superliga.

ADVERTISING

Petre a mai antrenat în scurta sa carieră pe Dinamo 2, Foresta Suceava, Dacia Unirea Brăila și Ceahlăul Piatra-Neamț. Ca jucător, se poate lăuda cu 259 de prezențe în tricoul câinilor roșii, marcând 43 de goluri.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!