Primul antrenor care anunță că e gata să o preia pe FCSB: "Sunt pe listă și mă bucur"

Primul antrenor care anunță că e gata să o preia pe FCSB: "Sunt pe listă și mă bucur"

FCSB este aproape să schimbe antrenorul după ce echipa s-a îndepărtat serios de CFR Cluj.

Iar antrenorul Ilie Poenaru a anunțat că este pe lista FCSB și este gata să o preia pe FCSB.

"Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă… Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

ADVERTISING

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui”, a declarat Ilie Poenaru la GSP LIVE.

Apoi, Poenaru a explicat modul în care ar lucra cu Gigi Becali dacă ar fi antrenorul FCSB.

„Domnul Becali își dorește anumite lucruri. E normal să-și dorească, având în vedere cât cheltuiește. Am văzut reacția dumnealui după meciul cu Farul, referitor la anumiți jucători. Are dreptate. De ce? Îți spun cuvintele dânsului «Am plătit pe jucători, plătesc niște salarii foarte mari și aștept performanță». Sunt jucători în care dânsul crede. Important e vestiarul, important e grupul. Și jucătorii de la care aștepți să fie decisivi, depind de ceilalți.

ADVERTISING

Eu nu cred că niciun patron nu se implică în antrenamente. De aici pleacă totul. Cel mai bine e să mergi zi de zi și să discuți cu patronul, să ai discuții interminabile. Trebuie să argumentezi, să spui ce-ți dorești și cum vezi tu lucrurile și ce se întâmplă la antrenamente. Trebuie să-i ceri să te lase să-i arăți și să-i demonstrezi că ce-i spui tu și ce se întâmplă la antrenamente se va reflecta în teren. Dacă lucrurile astea se vor întâmpla la meci, sunt sigur că orice conducător va zice «Frate, omul știe ce trebuie să facă. Hai să-l lăsăm»”, a spus Ilie Poenaru.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!