Primele explicații după înfrângerea României de la Campionatul European de handbal feminin

Primele explicații după înfrângerea României de la Campionatul European de handbal feminin

Radu Voina a comentat înfrângerea suferită de România în meciul cu Germania de la Campionatul European de handbal feminin.

Fostul selecționer al reprezentativei României spune că jocul tricolorelor au pierdut deoarece „au fost decimate”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„A fost un meci în cadrul unui Campionat European special. S-a văzut la echipa noastră faptul că n-a jucat de mult timp. Când stai într-o singură jucătoare (Cristina Neagu n.red.) în fața căreia Germania și-a luat toate măsurile, e greu de jucat. Iar Germania a jucat foarte slab, nu am recunoscut-o! Era abordabilă. România a fost decimată de tot ceea ce s-a întâmplat și de ceea ce se întâmplă în lume, cu acest virus. Asta-i situația, trebuie să mergem înainte”, a spus Radu Voina, potrivit Gazeta Sporturilor.

„Dumanska a jucat bine, noroc cu ea, altfel nu știu ce se întâmpla! Cred că primul obiectiv este să fim sănătoși în continuare. Am înțeles că se fac multe teste. Cel mai important e să fie sănătoase fetele. Acum, să încercăm să batem Polonia, cu Norvegia va fi mai greu”, a adăugat fostul selecționer.

România a debutat cu stângul la Campionatul European de handbal feminin.

Fetele noastre au fost învinse de Germania, scor 19-22 (10-13), într-un meci din Grupa D a turneului final care se desfășoară în Danemarca.

Pentru România urmează meciul de sâmbătă cu Polonia.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖