Prime uriașe pentru jucătorii lui Chelsea promise de Roman Abramovich în cazul unui succes în finala Champions League

Prime uriașe pentru jucătorii lui Chelsea promise de Roman Abramovich în cazul unui succes în finala Champions League

Fotbaliștii lui Chelsea Londra pot câștiga o avere dacă se vor impune în finala UEFA Champions League de la finele lunii mai, 29 mai la Istanbul mai exact, finală pe care o vor disputa cu rivala din Premier League, Manchester City.

Patronul londonezilor, celebrul rus Roman Abramovich le-a promis prime uriașe de joc fotbaliștilor săi pentru finala din 29 mai, prima finală de Champions League din 2012 încoace pentru alb-albaștrii.

Este pentru a treia oară când o finală de UCL are loc între două trupe din Anglia, după acel United - Chelsea din 2008 și Liverpool - Tottenham de acum 2 ani.

Pentru calificarea în finală, Tuchel și compania au primit deja 6 milioane de euro ca primă, iar trofeul ar dubla suma pe care ar putea să o câștige jucătorii lui Chelsea, 12 milioane, ceea ce ar însemna undeva la un milion de euro de jucător, potrivit celor de la Daily Mail.

ADVERTISING

De partea cealaltă, un succes în Ligă i-ar costa pe șefii cetățenilor suma de 16 milioane de euro, dintre care cea mai mare sumă i-ar reveni lui Kevin de Bruyne, un milion de euro.

Cele două s-au întâlnit și sâmbătă seara în campionat, iar Chelsea s-a impus cu 2-1, cu gol decisiv marcat în minutul 92 de Alonso și cu un penalti ratat de Aguero în minutul 45, la 1-0.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum poate pierde Simona Halep podiumul clasamentului WTA după turneul de la Roma, acolo unde este campioană en-titre

ADVERTISING

Presa spaniolă anunță suma cerută de Rangers lui Sevilla pentru transferul lui Ianis Hagi. Mijlocașul român și-a dat acordul să plece în Primera Division

Se simte weekendul: Avem 857 de cazuri noi de COVID-19, în scădere față de ieri, dar și puține teste. Numărul pacienților internați la ATI scade sub o mie (Grafice)

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!