Prima reacție din partea lui Laurenţiu Reghecampf, după victoria Craiovei în derbiul de foc cu Rapid

Prima reacție din partea lui Laurenţiu Reghecampf, după victoria Craiovei în derbiul de foc cu Rapid

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit după partida câștigată de echipa sa in extremis acasă la Rapid București, scor 2-1, fiind totuși și nemulțumit de prestația unor jucători și anunțând câteva transferuri.

Jovan Markovici şi Elvir Koljici au marcat golurile care au adus victoria oltenilor, în minutele 83 și 91, după ce Rapid a condus peste 80 de minute din acest meci, având și un om în minus însă din minutul 45.

„Ne-am creat multe ocazii, mai ales după cartonașul roșu primit de ei. În prima repriză nu a fost ceea ce mi-aș dori eu să mai văd la noi, n-am avut agresivitate, n-am văzut lucruri pe care noi le antrenăm. În repriza a doua am arătat foarte bine însă. Mai mult ne gândim la veniri. Vor fi transferuri. Sunt foarte mulţumit cu Mirko. Sunt bucuros că am câştigat trei puncte. Acestea rămân. Restul e istorie”, a declarat după partidă, la zona mixtă, Reghe, cel care a ajuns la două victorii consecutive pe banca Craiovei.

REZUMAT: Rapid - Univ. Craiova 1-2. Primul eşec pentru giuleşteni

Atât Reghe, cât şi jucătorii săi, au avut nevoie de escorta jandarmilor pentru a ajunge la vestiare, după meci, când din tribuna giuleșteană au început să fie aruncate cu diverse obiecte, inclusiv sticle, dintre care una a fost la un pas să îl nimerească pe fostul antrenor al Stelei.

ADVERTISING

Oltenii urcă pe 5 în Liga 1 cu 12 puncte după această mare victorie la Rapid acasă, echipă care era neînvinsă și care nu primise niciun gol în acest campionat înainte de acest joc.

Reghecampf a fost adus la Craiova acum câteva etape în locul grecului Ouzounidis, cel cu care Craiova în sezonul trecut a cucerit Cupa și Supercupa.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1 | Rapid a fost învinsă în prelungiri de Universitatea Craiova

Antrenorul Rapidului, un car de nervi după eșecul cu Craiova: Probabil deranjăm, așa a fost mereu în istoria noastră

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ministrul Sănătății spune că dacă vor fi instituite noi restricţii de circulaţie, nu vor viza persoanele vaccinate

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!