Prima reacție din cadrul FRF după retragerea neașteptată a lui Ciprian Tătărușanu din naționala României: "Mirel nu știa"

Prima reacție din cadrul FRF după retragerea neașteptată a lui Ciprian Tătărușanu din naționala României: "Mirel nu știa"

Mihai Stoichița se declară surprins de retragerea lui Ciprian Tătărușanu din naționala României.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal spune că nici măcar selecționerul Mirel Rădoi nu se aștepta la această decizie.

"Eu astăzi am aflat de decizia lui Tătărușanu. Sper să se mai gândească, pentru că îmi pare rău, e un băiat care a fost pentru noi un pilon de rezistență și când nu juca la echipa de club. Asta spune multe lucruri", a spus Stoichiță pentru Digi Sport.

"Mirel nu știa, probabil că a aflat decizia aseară, a fost una de moment. O să vorbesc și eu cu el, dar eu îl cunosc foarte bine pe Tătă, l-am avut jucător în două mandate la Steaua, e un tip integru, un tip care are calitate, caracter, curaj. Sunt foarte surprins, trebuie să vorbesc cu el. Mie îmi place băiatul ăsta, e un băiat echilibrat. Dispare cam devreme un portar care are atâtea calități ca el. În general portarii o duc mai multă vreme, au curaj să se lupte cu viața în continuare", a adăugat Stoichiță.

ADVERTISING

Ciprian Tătărușanu și-a anunțat, joi, retragerea din echipa națională de fotbal a României.

Goalkeeperul în vârstă de 34 de ani a strâns 74 de selecții în prima reprezentativă a României, după ce și-a făcut debutul în 2010.

Iată ce mai poți citi astăzi pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇