Prima reacție a Virginiei Ruzici după suspendarea drastică primită de Simona Halep

Prima reacție a Virginiei Ruzici după suspendarea drastică primită de Simona Halep

Virginia Ruzici, fosta campioană la Roland Garros, dar și omul care i-a stat alături Simonei Halep în carieră timp de 14 ani, a avut o primă reacție după aflarea veștii suspendării timp de 4 ani a sportivei noastre.

Fosta mare sportivă a României a avut o reacție admirabilă în cazul de dopaj în care este implicată Halep, 31 de ani, dublă campioană de Mare Șlem în carieră.

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani! Este de necrezut! Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici, după pronunțarea verdictului de către Tribunalul Internațional. Ea a revenit apoi cu un nou mesaj, tot pe rețelele de socializare: „Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și continui lupta ta la TAS!”, a precizat Ruzici.

ADVERTISING

Halep a încheiat colaborarea cu Ruzici în mai 2022, după 14 ani în care campioana de la French Open 1978 i-a fost alături în calitate de team manager. Ea s-a despărțit de româncă în momentul în care a intrat în echipa condusă de Patrick Mouratoglou, antrenorul său francez.

Simona Halep va face apel la TAS în ceea ce privește decizia de suspendare de 4 ani dictată de tribunalul Sports Resolution de la Londra.

D.A.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!