Prima reacție a Virginiei Ruzici după suspendarea drastică primită de Simona Halep

Prima reacție a Virginiei Ruzici după suspendarea drastică primită de Simona Halep

Virginia Ruzici, fosta campioană la Roland Garros, dar și omul care i-a stat alături Simonei Halep în carieră timp de 14 ani, a avut o primă reacție după aflarea veștii suspendării timp de 4 ani a sportivei noastre.

Fosta mare sportivă a României a avut o reacție admirabilă în cazul de dopaj în care este implicată Halep, 31 de ani, dublă campioană de Mare Șlem în carieră.

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani! Este de necrezut! Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici, după pronunțarea verdictului de către Tribunalul Internațional. Ea a revenit apoi cu un nou mesaj, tot pe rețelele de socializare: „Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și continui lupta ta la TAS!”, a precizat Ruzici.

ADVERTISING

Halep a încheiat colaborarea cu Ruzici în mai 2022, după 14 ani în care campioana de la French Open 1978 i-a fost alături în calitate de team manager. Ea s-a despărțit de româncă în momentul în care a intrat în echipa condusă de Patrick Mouratoglou, antrenorul său francez.

Simona Halep va face apel la TAS în ceea ce privește decizia de suspendare de 4 ani dictată de tribunalul Sports Resolution de la Londra.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!