Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Elena Rybakina

Prima reacție a Simonei Halep după victoria cu Elena Rybakina

„A fost un meci foarte greu, dar mă așteptam la asta”, a spus Simona Halep după victoria cu Elena Rybakina, din turul trei de la US Open 2021.

„A fost un meci foarte greu. Mă așteptam să fie așa, pentru că am mai jucat împotriva ei. Știam că e foarte puternică, că pune presiune pe adversar. N-am reușit să fiu calmă în setul secund, dar am făcut asta în setul decisiv. Am știut că trebuie să mă lupt până la sfârșit pentru a câștiga”, a spus Simona după meci, la Eurosport.

"Sunt departe de potențialul meu, nu e ușor să lipsești 3-4 luni și să revii la același nivel, dar mă simt bine aici în fața acestui public, căruia i-am simțit lipsa în ultimii ani", a completat aceasta.

ADVERTISING

Întrebată despre adversara rundă, Simona se așteaptă la un meci dificil indiferent că va fi Elina Svitolina sau Daria Kasatkina.

"La nivelul acesta este imposibil să ai meciuri ușoare. Vreau să dau tot ce e mai bun, dar n-am nimic de pierdut. Am venit să mă simt bine aici, la New York, și după cinci ani sunt din nou în optimi", a conchis Simona.

Simona Halep s-a calificat, vineri, în optimile de finală de la US Open 2021 după un meci extrem de disputat cu Elena Rybakina.

Tenismena română s-a impus în trei seturi, scor 7-6 (11), 4-6, 6-3, la capătul unui joc care a durat aproape două ore și jumătate.

ADVERTISING

În optimi, Simona Halep o va întâlni duminică pe învingătoarea meciului dintre Elina Svitolina și Daria Kasatkina.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!