Prima reacție a Simonei Halep după finala pierdută la Transylvania Open

Prima reacție a Simonei Halep după finala pierdută la Transylvania Open

Simona Halep a fost învinsă categoric în finala turneului WTA de la Cluj-Napoca de către Anett Kontaveit, Estonia, în două seturi, joc dominat categoric de sportiva din țara baltică.

A fost 6-2, 6-3, pentru Kontaveit, care merge cu această ocazie și la Turneul Campioanelor, câștigând ultimele două trofee consecutiv, la care a participat, Moscova și Cluj.

La ceremonia de premiere, Simona a fost puțin tristă, dar a avut un mesaj special de transmis:

Simona Halep pierde categoric finala Transylvania Open cu Anett Kontaveit

ADVERTISING

Anett, m-ai învins categoric și ți s-au deschis porțile către WTA Tour Finals, meriți să fii acolo, ai avut un an superb. Eu am avut o săptămână minunată după un an greu, nu mă așteptam să joc atât de bine. Am fost safe, am fost în control, vreau să le mulțumesc celor de la Cluj, turneul arată bine, e de calitate, a fost o plăcere să joc aici finala. Îmi pare rău, Anett a fost prea bună azi, sper să o pot învinge în altă zi. Mesajul meu pentru echipa mea este haideți să muncim, să mai facem multe finale. Un mesaj special și soțului meu, mulțumesc că ești alături de mine.

ADVERTISING

E trist fără spectatori, sunt convinsă însă că toți fanii au fost alături de mine și de toate româncele în această săptămână. E mereu o plăcere să joc în România. Să sperăm că voi mai juca finale și voi mai câștiga trofee aici acasă.

După această finală pierdută, Simona Halep va ajunge până pe locul 22 WTA, ieșind așadar și din top 20, după ce de curând a părăsit după 7 ani consecutivi și primele 10.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!