Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după un nou trofeu cucerit ca antrenor

Prima reacție a lui Răzvan Lucescu după un nou trofeu cucerit ca antrenor

Răzvan Lucescu este fericit după un nou trofeu câștigat ca antrenor, e vorba de campionatul din Arabia Saudită, pe care l-a dominat în această stagiune pe banca celor de la Al Hilal.

Românul a venit în țările arabe vara trecută, după ce a cucerit eventul pe banca celor de la PAOK Salonic, în Grecia. El a vorbit după acest imens succes, spunând că totul era firesc să decurgă așa, având în vederea implicarea și dedicația sa și a celor din club pentru acest proiect.

”Oriunde am fost am câștigat ceva. Este al optulea trofeu, nu al șaptelea, de fapt. Presa de la noi nu a contabilizat Cupa Ligii Qatarului și îmi pare rău, pentru că a fost prima experiență în străinatate, iar acel trofeu a fost primul din istoria respectivului club (El Jaish SC). Simt o bucurie enormă. A fost un an greu, dar fericit. Căpitanul echipei, un lider absolut, chiar dacă nu joacă titular prea mult, îmi spunea că nicio echipă din Arabia Saudită nu a reușit dubla Champions League și titlu în același sezon”.

Declarația fostului antrenor de la PAOK, Rapid și FC Brașov, pentru postul de radio Sport1
ADVERTISING

Lucescu a fost întrebat și de performanța realizată de tatăl său, care la primul joc oficial a câștigat Supercupa Ucrainei în dauna fostei sale formații Sahtior Donețk: ”Este o săptămână fericită pentru că și tatăl meu a câștigat mai mult decât o Supercupă. În contextul de acolo, unde suporterii lui Kiev l-au primit cu multă ostilitate, dar unde și fosta echipă s-a comportat tot urât față de el, e nedrept. El a mers numai să ajute să se reechilibreze lupta dintre marile puteri fotbalistice ale Ucrainei”, încheia intervenția sa Răzvan Lucescu.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Răzvan Lucescu câștigă campionatul în Arabia Saudită cu Al Hilal

În ultima partidă, Hilal a dispus de Al Hazem, fosta echipa a lui Isăilă, scor 4-1. Gruparea în alb și albastru mai avea nevoie de 3 puncte în ultimele trei partide pentru a cuceri trofeul de campioană.

D.A.

Iată și alte subiecte interesante pe care le puteți urmări pe SpotMedia.ro:

Manifestație de amploare la Berlin împotriva restricțiilor Covid: Sute de protestatari au fost arestați

Raed Arafat: Luna septembrie este plină de riscuri. Dacă nu se respectă regulile vom asista la creșterea infectărilor

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇