Prima reacție a lui Rafa Nadal după un nou triumf la Roland Garros

Prima reacție a lui Rafa Nadal după un nou triumf la Roland Garros

Ibericul Rafa Nadal este din nou campion la Roland Garros, pentru a 13-a oară în carieră, un turneu unde în 15 ani are doar două înfrângeri și 100 de victorii.

El s-a impus în ultimul act în fața marelui său rival Novak Djokovici, scor 6-0, 6-2, 7-5, dupar circa trei ore de tenis spectacol, în care Nadal a etalat un tenis devastator.

Rafa Nadal triumfă din nou la Roland Garros și îl egalează pe Roger Federer la titluri de Mare Șlem câștigate

Imediat după partidă, la ceremonia de premiere de după joc, Nadal a ținut să fie fair-play și să îi transmită un mesaj și lui Nole, învinsul de azi: "Vreau să îl felicit pe Nole şi pe echipa lui. A avut un an extraordinar, cu atâtea victorii, s-a impus în Australia. E o plăcere să împărţim aceste victorii, au fost bătălii grele în ultimii ani şi sper să continue şi în anii care urmează. Felicitări, Nole, şi succes în viitor. Vreau să le mulţumesc tuturor care au făcut posibil turneul. E o mare provocare pe plan mondial, şi eu şi Novak suntem foarte norocoşi, pentru că putem să ne facem munca. Felicitări organizatorilor că au făcut faţă cu brio în faţa unei asemenea provocări", puncta emoționat marele campion spaniol.

ADVERTISING

Cunoaștem campioanele de la dublu feminin la Roland Garros

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!