Prima reacție a lui Dan Petrescu după eșecul lui CFR Cluj cu Craiova

Prima reacție a lui Dan Petrescu după eșecul lui CFR Cluj cu Craiova

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, campioana ultimilor doi ani în Liga 1, a avut prima reacție după eșecul trupei sale în derbiul cu Universitatea Craiova, scor 2-3.

A fost un meci dramatic, decis în minutul 87, de golul lui Cicâldău, iar cronica întâlnirii o puteți reciti mai jos:

Liga 1: Craiova învinge dramatic CFR Cluj și relansează lupta la titlu

”Nu cred că pot să compar meciul cu FCSB cu cu cel de azi. Au fost multe ocazii de ambele părți, am revenit de la 0-2, dar cred că a fost o săptămână agitată la club și băieții nu au putut să își revină la timp după meciul cu Botoșani.

ADVERTISING

Golul lor doi...daca era VAR în Romania era clar că era anulat din cauză de offside. Până la urmă cred că 2-2 nu era un rezultat rău. Dacă făceam o schimbare mai rapidă la 2-2...Am luat un gol ușor atunci pe final și ne-a costat.

Prima mea înfrângere în 37 de meciuri ca antrenor acasă cu CFR, s-a bătut recordul. Vroiam să fie 40, nu aș fi vrut să pierdem niciun meci acasă”, a vorbit Petrescu după partidă la televiziunea DigiSport.

Mai este un singur punct acum diferență între cele două grupări, CFR având un punct avans, dar în ultima etapă de play-off, Craiova va juca acasă cu clujenii. Pentru Cluj urmează un meci în deplasare duminica viitoare la Astra Giurgiu, cea care luni va evolua cu FCSB, un meci LIVE pe SpotMedia.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇