Prima reacție a Irinei Begu după calificarea în semifinale la Roland Garros

Prima reacție a Irinei Begu după calificarea în semifinale la Roland Garros

Irina Begu a oferit prima reacție după calificarea în semifinalele probei de dublu feminin de la Roland Garros.

"Am fost agresive încă de la început. Ne-a ieșit în primul set, dar în setul doi am ne-am gândit la victorie și am fost mai mult pasive. La pauza dintre seturile doi și trei, am vorbit cu Nadia și am stabilit că e important să ne facem jocul, indiferent dacă vom câștiga sau nu", a explicat Irina la conferința de după meci, conform Eurosport.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

În semifinale, Irina și partenera ei, Nadia Podoroska, vor avea o misiune dificilă, urmând a le întâlni pe favoritele numărul 14, Bethanie Mattek-Sands și Iga Swiatek.

"Va fi un meci dificil. Bethanie joacă extraordinar la dublu. Vom analiza meciul pe care l-au disputat în sferturi și vom încerca să adoptăm cea mai bună tactică", a conchis sportiva noastră.

Semifinala Irina Begu/Nadia Podoroska - Bethanie Mattek-Sands/Iga Swiatek se va disputa vineri.

În cealaltă semifinală se vor înfrunta, tot vineri, Magda Linette/Bernarda Pera cu Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Finala probei de dublu feminin va avea loc duminică.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!