Simona Halep primește un bonus de participare consistent la Bad Homburg

Simona Halep primește un bonus de participare consistent la Bad Homburg

Simona Halep a luat decizia neașteptată de a participa la turneul de la Bad Homburg, aflat la prima ediție.

Turneul din Germania se va desfășura pe iarbă și face parte din categoria WTA 250, ceea ce înseamnă că premiile totale sunt de doar 235.248 de dolari. În comparație, în aceeași săptămână se va desfășura și turneul de la Eastbourne, care va fi dotat cu premii în valoare totală de 565.530 de dolari.

Tenismena noastră va primi, însă, și un bonus de participare la Bad Homburg, după cum anunță ProSport.

ADVERTISING

Între 100.000 și 150.000 de dolari ar fi suma pe care Simona o va primi din partea organizatorilor doar pentru că a acceptat să participe la Bad Homburg.

"Să nu uităm că, în afară de Grand Slam-uri, jucătoarele de top primesc garanții de participare când se duc la turnee. Din informațiile mele, garanția de participare a fetelor din Top 5 se duce la 100.000 – 150.000 de dolari. Iată că dintr-un foc Simona își plătește echipa numai din garanțiile de participare, fără a pune la socoteală premiile care vin din turul I, turul 2, dacă ajunge în semifinală sau finală”, a explicat fostul tenismen Mihai Rusu pentru sursa citată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

20-26 iunie este perioada în care se va desfășura turneul de la Bad Homburg, la care Simona va fi cap de serie numărul 1.

Imediat după turneul din Germania, sportiva noastră se va deplasa la Londra, pentru Wimbledon 2021 (28 iunie - 11 iulie).

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!