Prima reacție a Federației de fotbal din Ungaria după incidentele din partida cu România de la Euro

Prima reacție a Federației de fotbal din Ungaria după incidentele din partida cu România de la Euro

Federația de fotbal din Ungaria a avut o primă reacție oficială după scandalul de la meciul direct de sâmbătă de la Campionatul European de tineret.

România a acuzat în termeni duri arbitrajul de la această partidă, scor 2-1 pentru noi, echipa noastră având un penalti clar nedat de arbitrul belgian, iar la faza golului maghiar totul a pornit de la un fault în atac izbitor la Haruț.

De asemenea, tot după partidă, căpitanul Marius Marin a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, acuzându-i pe jucătorii rivali de scandări rasiste chiar pe teren: "Țiganii ăștia, cum ne strigați voi pe teren, v-au bătut 2-1. Hai, România!".

ADVERTISING

Federația de fotbal din țara vecină a postat și un mesaj oficial prin departamentul de comunicare, scuzându-se prin faptul că în ultimele 24 de ore a fost nevoită să șteargă mai multe mesaje sau comentarii jignitoare ale fanilor maghiari către România, după succesul de ieri: "Deși în acest meci s-au văzut îmbunătățiri față de precedentul joc din grupă, naționala Ungariei nu a reușit, din nefericire, să își atingă obiectivul, acela de a câștiga. În ceea ce privește celelalte evenimente din meci, nu considerăm că are rost să le mai discutăm acum.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Trebuie adăugat că multe comentarii lipsite de fair-play de pe rețelele de socializare au fost șterse după meci. Responsabilitatea jucătorilor este una foarte mare în această privință", au transmis ungurii prin forul lor oficial.

Hungary U21 vs Romania U21 1-2 Highlights & All Goals - Euro U21 2021

Ungaria nu mai are șanse de calificare în sferturi, deși este țara gazdă, având 0 puncte după două meciuri. România are 4 puncte, fiind lideră, la egalitate cu Germania, iar Olanda este pe trei cu două lungimi.

Ultima etapă are loc marți 30 martie de la ora 19, cu meciurile Germania – România și Ungaria – Olanda, ambele LIVE pe SpotMedia.ro.

ADVERTISING

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Cum pot ajunge cartonașele să decidă calificarea României în sferturile Euro de tineret

Mutu, despre victoria cu Ungaria și greșelile mari de arbitraj

Situația în grupa României de la EURO U21: Scenariile prin care „tricolorii” ajung în sferturi

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!