Prima reacție a echipei Bayern Munchen după moartea lui Gerd Muller: Va rămâne întotdeauna parte a istoriei clubului

Prima reacție a echipei Bayern Munchen după moartea lui Gerd Muller: Va rămâne întotdeauna parte a istoriei clubului

Gerd Muller, o legendă a Germaniei și a clubului Bayern Munchen, a încetat din viață duminică la vârsta de 75 de ani, după o luptă cu o boală incurabilă.

Chiar clubul bavarez a anunțat această informație în dimineața de duminică, postând un mesaj pe pagina oficială de Twitter a clubului. Muller suferea de Alzheimer și de demență senilă de mai bine de 5 ani.

A murit Gerd Muller

Prima reacție a clubului Bayern a venit prin Oliver Kahn, fost imens portar și actual CEO al clubului: ”Vestea morții lui Gerd Muller ne afectează pe toți. Este unul dintre cele mai mari legende din istoria clubului Bayern Munchen. Realizările sale sunt neatinse și vor rămâne întotdeauna parte a istoriei clubului și a fotbalului din Germania. Ca jucător și ca om, Gerd Muller a reprezentat Bayern Munchen ca nimeni altcineva și a ajutat la transformarea clubului într-unul dintre cele mai mari din lume. Gerd va rămâne pentru totdeauna în inimile noastre”, a sunat declarația lui Kahn pentru ziarul german Bild.

ADVERTISING

Muller a marcat de 566 de ori pentru Bayern și era poreclit Bombardierul pentru stilul său ofensiv. Este campion mondial cu Germania în 1974 și de trei ori campion european.

Gerd Muller a rămas în cadrul clubului Bayern Munchen, că antrenor la grupele de copii şi juniori, după retragerea sa din activitatea sportivă.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Patronul celor de la CFR Cluj i-a decis viitorul lui Marius Șumudică

Ofertă importantă de la un nume mare din Serie A pentru Valentin Mihăilă de la Parma

ADVERTISING

Criza semiconductorilor: Volkswagen vinde mașini fără sistem de navigaţie şi fără radio

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!