Președintele Florentino Perez atacă dur UEFA: Le vom reaminti cine este Real Madrid

Președintele Florentino Perez atacă dur UEFA: Le vom reaminti cine este Real Madrid

Președintele celor de la Real Madrid, Florentino Perez trage din nou de urechi pe UEFA și amenință încă o dată cu realizarea acelui măreț vis, Superliga Europei, proiect ce a picat acum câteva luni.

Marele conducător al lui Real a lansat un atac dur la adresa președintelui UEFA Aleksandr Ceferin, pe care îl acuză că lasă întreg fotbalul european să moară.

„Super Liga nu e doar o nouă competiție. Reprezintă mult mai mult, încearcă să schimbe dinamica fotbalului pentru că dacă nu facem nimic, fotbalul va muri. Super Liga reprezintă transparență, o bună guvernare și libertate, astfel încât cluburile să fie stăpâne pe destinul lor. UEFA a împrăștiat rapid zvonul că Super Liga s-ar împotrivi competițiilor domestice și că echipele din Super Ligă ar părăsi ligile naționale. O miniciună! În ciuda încercărilor de intoxicare cu informații false, acest proiect ar fi dezvoltat doar dacă este compatibil cu ligile naționale”, a declarat Florentin Perez, conform cotidianului iberic Marca.

ADVERTISING

Proiectul Superligii Europene era anunțat cu mare fast de 12 cluburi europene în aprilie 2021. Între timp s-a renunțat la idee, însă trei mari cluburi încă speră la el, e vorba de Barcelona, Real și Juventus.

”Trebuie să reamintim UEFA cine este Real Madrid. Real Madrid este clubul cu cel mai mare succes din istoria fotbalului, care a participat la toate inovațiile din lumea fotbalului începând din 1902. Real Madrid a creat FIFA împreună cu 7 Federații, apoi a creat Liga Campionilor în 1955 împreună cu L'Equipe. UEFA are monopol. Nimic nu este deasupra legii. Avem încredere în justiție, nu vom renunța!”, a mai spus conducătorul los blancos.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!