Presa spaniolă a dezvăluit cifrele din ultimul contract semnat de Messi cu Barcelona. A încasat deja peste 500 de milioane de euro!

Presa spaniolă a dezvăluit cifrele din ultimul contract semnat de Messi cu Barcelona. A încasat deja peste 500 de milioane de euro!

Presa spaniolă tocmai a dat publicității ultimul contract pe care Leo Messi și-a pus semnătura la Barcelona, un contract care conține câteva cifre totalmente astronomice.

Cei de la El Mundo Deportivo au făcut câteva dezvăluiri și au scris despre banii pe care i-a câștigat și îi căștigă încă Leo Messi la gruparea catalană, după contractul semnat ultima dată cu Barca.

El poate câștiga peste 555.000.000 de euro, mai exact 555.237.619 de euro, în ultimele 4 sezoane, din care deja a câștigat peste 92 la sută din bani.

ADVERTISING

Și acest lucru se întâmplă în timp ce catalanii au datorii acumulate de peste 1,2 miliarde de euro. Contractul de mai sus a fost semnat în noiembrie 2017 și expiră în această vară, pe 30 iunie.

”555.237.619 de euro. Contractul faraonic al lui Messi care ruinează Barça. Documentul făcut în genunchi în fața lui Messi și care aduce Barça de la glorie la ruină. Toate clauzele demonstrează starea de aservire a fostului președinte Bartomeu în fața starului. Peste 500 de milioane înseamnă jumătate din datoria totală a grupării”, punctau în analiza lor jurnaliștii mai sus citați, de la El Mundo.

10 Impossible Goals Scored By Lionel Messi That Cristiano Ronaldo Will Never Ever Score | HD

În acest moment, Messi a câștigat deja, din acest ultim contract, peste 511 milioane și jumătate de euro.

ADVERTISING

Rămâne de văzut dacă Messi va mai rămâne acum la Barca, până în vară, pentru că se tot spune că o plecare a acestuia este iminentă acum în iarnă, la PSG sau Man.City.

33 de trofee are Lionel cucerite în Spania, după 754 de meciuri și 649 de goluri marcate.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Liga 1: Botoșani învinge la limită pe Hermannstadt. Sibiul trece printr-o perioadă nefastă

Mihai Rotaru vorbește despre antrenorii pe care îi dorește la Craiova. Unul dintre ei a trecut și pe la FCSB - surse

ADVERTISING

Incă o pacientă de la Balș a murit. E a șaptea victimă a incendiului

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!