Presa internațională vine cu o veste proastă pentru Simona Halep

Presa internațională vine cu o veste proastă pentru Simona Halep

Simona Halep primește o veste proastă în perspectiva participării la turneul preferat.

Jurnaliștii de la Tennis Up To Date au explicat motivul pentru care Simona are șanse foarte mici să primească un wild card la Roland Garros.

Dincolo de patriotismul francezilor, în trecut ei au refuzat să-i acorde un wild card Mariei Sharapova, pentru că aceasta ispășise o suspendare pentru dopaj.

"Dintre Halep și Wozniacki, este mai probabil ca Simona să primească un wild card, având în vedere că este campioana din 2018. Dar întrebarea care o înconjoară pe fosta lideră mondială este suspendarea ei pentru dopaj. Când Maria Sharapova a revenit, Roland Garros a refuzat să-i dea rusoaicei un wild card. În ciuda faptului că și-a clamat inocența, Halep a executat din punct de vedere tehnic o suspendare pentru Roxadustat, așa că ar putea fi respinsă de FFT", a scris Tennisuptodate.

ADVERTISING

În plus, sursa citată amintește că la ediția anterioară wild card-urile au fost oferite pentru jucătoare din Franța.

De fapt, chiar și Simona Halep se teme că va rata ediția din acest an de la Roland Garros.

„Sper și-mi doresc (n.r. - să joace la Roland Garros), însă francezii sunt naționaliști și, din ce am înțeles, dau franțuzoaicelor wild-card. Eu îmi doresc tare mult să joc la Roland Garros, pentru că este turneul meu preferat și ar fi bine. Dar, acum, decizia este la ei”, a declarat Simona Halep recent pentru DigiSport.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Simona Halep este campioană la Roland Garros 2018 și mai are două finale pierdute aici.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!