Presa estonă anunță motivele pentru care FCSB nu i-a prelungit contractul lui Tamm

Presa estonă anunță motivele pentru care FCSB nu i-a prelungit contractul lui Tamm

FCSB tocmai s-a despărțit de fundașul central eston de națională Joonas Tamm, după ce a ratat pentru a 8-a oară consecutiv titlul de campioană a României.

Unul dintre jucătorii de pe lista neagră a lui Becali a fost și Tamm, căruia nu i s-a prelungit contractul scadent în vară. Fundașul eston a jucat în 44 de partide din toate competițiile, dar oficialii lui FCSB au decis să nu îi activeze clauza de prelungire a contractului pe încă un an.

Situația lui Tamm a fost analizată și în presa din țara natală, care consideră că știe care sunt motivele care stau în spatele deciziei: "Patronul celor de la FCSB a confirmat că Joonas Tamm, membru al naționalei Estoniei, nu va continua la club și în sezonul următor. Tamm a ajuns la FCSB în vara anului 2022 și a semnat un contract pe un an, plus unul opțional. Asta înseamnă că un an era garantat, iar celălalt ar fi fost posibil doar cu acordul părților. Acum este sigur că această opțiune nu mai este valabilă. Motivul pentru care nu i se prelungește contractul estonianului este foarte simplu: Tamm nu este la un nivel foarte bun", scrie presa estonă, prin cotidianul Postimees.

ADVERTISING

Tamm este însă un fundaș căutat în România, iar din Superligă are o ofertă de la cei de la Petrolul Ploiești. Estonul are 53 de selecții pentru naționala mare din Baltică, plus 4 goluri marcate. El a mai jucat și în campionatele Suediei, Norvegiei, Poloniei și Ucrainei.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!