Presa din Ucraina dezvăluie două oferte refuzate de Yevgen Konoplyanka pentru CFR Cluj: "Era foarte atras"

Presa din Ucraina dezvăluie două oferte refuzate de Yevgen Konoplyanka pentru CFR Cluj: "Era foarte atras"

Presa din Ucraina dezvăluit două oferte refuzate de Yevgen Konoplyanka (33 de ani) pentru a semnat cu CFR Cluj, conform anunțului lui Nelu Varga.

CFR Cluj s-a înțeles cu Yevgen Konoplyanka pentru transferul internaționalului ucrainean în Gruia, a anunțat Nelu Varga. Un transfer foarte bun, având în vedere CV-ul lui Konoplyanka, și se pare că ucraineanul a refuzat alte două oferte înainte de a alege CFR Cluj.

Potrivit sport24.ua, Yevgen Konoplyanka a fost dorit de nou promovata în prima liga din Polonia, MKS Puszcza Niepolomice. Fotbalistul "era foarte atras" de posibilitatea de a rămâne în Polonia datorită faptului că ar fi fost aproape de familia sa, care locuiește în Cracovia.

ADVERTISING

De asemenea, Yevgen Konoplyanka a fost dorit și de o echipă dintr-o destinație exotică: Terengganu, în Malaezia. În cele din urmă, se pare că jucătorul ucrainean a fost convins de oferta lui CFR Cluj, iar acesta urmează să semneze pe două sezoane.

Yevgen Konoplyanka are 87 de prezențe în echipa națională a Ucrainei, pentru care a marcat de 21 de ori. El a jucat în cariera la Dnipro, Sevilla, Schalke, Șahtior Donețk și Cracovia.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!