Andrea Mandorlini vorbește despre noi transferuri la CFR Cluj: "Perioada de mercato e lungă"

Andrea Mandorlini vorbește despre noi transferuri la CFR Cluj: "Perioada de mercato e lungă"

Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenorul CFR Cluj, a reacționat la finalul partidei câștigat împotriva UTA-ei, scor 3-1 la Arad.

Mandorlini s-a declarat fericit pentru rezultat și pentru modul în care s-a prezentat echipa, dar a spus că mai e nevoie de o perioadă de timp până când jucătorii vor ajunge la sută la sută din potențial.

Italianul a vorbit despre mai multe transferuri la CFR Cluj în perioada care urmează, dar și despre partida din preliminariile Conference League cu Adana Demirspor.

”Sunt foarte fericit, a fost o partidă foarte dificilă, dar vremea ne-a pus probleme. Jucătorii au făcut un meci bun şi le dedicăm victoria suporterilor care au venit la meci.

ADVERTISING

Mai avem până vom fi la 100%, mai sunt şi jucătorii care abia au venit şi au nevoie să se adapteze. Era fundamental să câştigăm în această etapă.

Perioada de mercato este un lungă, a venit Tachtsidis pe care îl ştiu de la Verona, dar pas cu pas cred că vom crea o mentalitate de campioni.

Meciul cu Adana va fi foarte greu, meciul cu UTA ne-a pregătit bine. De mânie ne vom gândi doar la meciul din Turcia”, a declarat Andrea Mandorlini la flash-interviu, conform Orange Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!