Presa din Spania, despre un moment ciudat, cum numai în fotbalul românesc poate fi văzut

Presa din Spania, despre un moment ciudat, cum numai în fotbalul românesc poate fi văzut

Jurnaliștii unei publicații din Spania s-au arătat contrariați de un episod petrecut în ultima etapă din Liga 1.

Schimbarea făcută de antrenorul lui Dinamo, Adrian Mihalcea, în secunda 65 a partidei cu Academica Clinceni i-a lăsat fără replică pe jurnaliștii de la BeSoccer.

Aceștia consideră că scoaterea lui Ioan Borcea după doar 65 de secunde de joc reprezintă o înșelăciune la care antrenorul lui Dinamo a apelat.

"Regulile unor campionate de nivel inferior provoacă situații suprarealiste precum cea care a avut loc duminică în România. Academica Clinceni și Dinamo au disputat un meci foarte important pentru salvarea de la retrogradare. Știrea nu a fost însă asta. La oaspeți, tânărul de 17 ani Ioan Borcea a intrat ca titular, dar nu a rezistat decât 65 de secunde pe teren.

ADVERTISING

Regulile Ligii 1 spun că cel puțin 2 jucători U21 trebuie să apară în echipa de start și antrenorul Adrian Mihalcea a decis să apeleze la o înșelăciune pentru a dribla regulamentul. Borcea a fost titular și imediat după primul minut a fost înlocuit de Valentin Lazăr", a scris BeSoccer.

Ioan Borcea, care luni a împlinit 18 ani, a fost scos de pe teren fără să atingă mingea.

La finalul meciului câștigat de Dinamo cu 3-1, Mihalcea a spus că dinamoviștii au stat "ca fraierii" în izolare, în timp ce alte echipe s-au antrenat.

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇