Presa din Slovenia, anunț despre transferul lui Arnel Jakupovic: Vestea primită de FCSB

Presa din Slovenia, anunț despre transferul lui Arnel Jakupovic: Vestea primită de FCSB

Presa din Slovenia a făcut, joi, un anunț important despre transferul lui Arnel Jakupovic (25 de ani), atacant care a fost propus la FCSB.

Slovenii anunță că Maribor are nevoie de bani și este dispusă să se despartă de Jakupovic, pentru care speră să obțină „măcar un milion de euro”.

Astfel, FCSB are șanse să-l transfer, dar este greu de crezut că va plăti un milion de euro pentru serviciile atacantului austriac, având în vedere că el mai are contract cu Maribor până în vara lui 2025.

"Maribor are nevoie de bani și trebuie să vândă. Golgheterul echipei este de vânzare, iar Arnel Jakupovic are deja o echipă interesată de el. Arnel Jakupovic se pregătește să plece de la Maribor, cu interes din România pentru serviciile sale, și poate spune "La revedere!" la finalul sezonului, deoarece are nevoie de o nouă "injecție" de capital.

ADVERTISING

Contractul lui Jakupovic expiră anul viitor, astfel că în vară ar putea fi ultima șansă de a fi vândut, iar Maribor speră că poate obține măcar un milion de euro. Gigantul FCSB este "legat" de numele lui Arnel Jakupovic", scrie site-ul nogomania.com.

Arnel Jakupovic a marcat 18 goluri și a livrat trei pase decisive în 34 de meciuri (2477 de minute) în toate competițiile sezonului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!