Presa din Scoția "răstoarnă" situația lui Ianis Hagi: "Revenire de senzație"

Presa din Scoția "răstoarnă" situația lui Ianis Hagi: "Revenire de senzație"

Ianis Hagi (25 de ani) se află într-o situație grea din punct de vedere sportiv, cu EURO 2024 la orizont.

Presa din Scoția scrie din nou despre situația lui Ianis Hagi, aflat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves de la Rangers, club cu care mai are contract până în vara lui 2026.

Lipsa minutelor după ce a revenit dintr-o accidentare gravă l-a "împins" pe Ianis Hagi să plece de la Rangers sub formă de împrumut în Spania, la Deportivo Alaves, unde nu-i merge prea bine. Deși s-a scris că șansele sale de revenire pe Ibrox Park sunt mici, Ianis Hagi se poate întoarce la echipă.

ADVERTISING

"Starul lui Rangers care nu a vrut să plece de pe Ibrox poate avea parte o revenire de senzație în vară", titrează site-ul rangersnews.uk.

Există informații conform cărora zilele lui Ianis la Rangers nu sunt numărate: "Aflat la răscruce de drumuri, revenirea lui Ianis Hagi n-a fost scoasă definitiv din calcule. Potrivit surselor apropiate de jucător, el nu a vrut să plece de la Rangers. Rămâne de văzut dacă are sau nu viitor la Glasgow", mai scrie sursa citată, citându-l pe jurnalistul Chris Jack.

ADVERTISING

Ianis Hagi a jucat 805 minute (22 de meciuri) în toate competițiile sezonului la Rangers și Deportivo Alaves, timp în care a marcat de două ori și a livrat o pasă de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!