Presa din Scoția propune un transfer de 5 milioane de euro de la FCSB la Rangers

Presa din Scoția propune un transfer de 5 milioane de euro de la FCSB la Rangers

Presa din Scoția propune un transfer de cinci milioane de euro pe axa FCSB – Rangers, după meciul direct din Europa League.

Rangers și FCSB se întâlnesc în etapa a treia de pe tabloul principal al Europa League, prilej cu care jurnaliștii scoțieni au readus în discuție interesul echipei de pe Ibrox Park pentru Darius Olaru (26 de ani), căpitanul „roș-albaștrilor”.

Scoțienii susțin că mijlocul lui Rangers are nevoie de întăriri și că Olaru ar putea fi fix ceea ce lipsește din teren pentru formația antrenată de Philippe Clement.

ADVERTISING

Clauza de reziliere de cinci milioane de euro, pe care Olaru o are în contractul cu FCSB, nu ar trebui să fie o problemă pentru șefii lui Rangers.

"Clauza de reziliere a lui Olaru ar trebui să-i facă pe șefii lui Rangers să fie din nou interesați de transfer. Dezvăluită de Becali, clauza sa de reziliere de cinci milioane reprezintă o sumă similară cu cea plătită în schimbul lui (n.r. Mohamed) Diomande. (…) Numele lui Olaru ar trebui să reapară pe lista de cumpărături a lui Rangers deoarece mijlocul are nevoie de întăriri", scrie Rangers News.

ADVERTISING

Darius Olaru a marcat 10 goluri și pasat decisiv de cinci ori în 18 meciuri (1307 minute) jucate în toate competițiile sezonului la FCSB.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!