Dorin Goian dă un verdict îndrăzneț pentru meciul Rangers - FCSB: "Sunt sigur"

Dorin Goian dă un verdict îndrăzneț pentru meciul Rangers - FCSB: "Sunt sigur"

Dorin Goian (43 de ani), fost fotbalist la FCSB și Rangers, a dat un verdict îndrăzneț înaintea meciului dintre fostele sale echipe.

Goian este de părere că FCSB „va obține punct sau puncte” împotriva lui Rangers, care trece printr-o perioadă mai puțin fastă.

Fostul fundaș central s-a declarat sigur că FCSB va face un meci foarte bun în deplasare pe Ibrox Park și nu va pierde, în etapa a treia din Europa League.

„Va fi o partidă foarte interesantă. Din punctul meu de vedere, FCSB va obține punct sau puncte la Glasgow. Am și văzut meciul celor de la Rangers din campionat, 0-1 la Kilmarnock, nu m-au surprins cu nimic. Un joc ofensiv foarte previzibil, nu m-au impresionat absolut deloc.

ADVERTISING

FCSB este pe un drum bun, stau bine la capitolul moral, ținând cont și de faptul că au câștigat în derby. Joacă pe Ibrox, iar motivația lor va fi maximă, iar plăcerea de a juca pe măsură. Cred că vor juca cu dezinvoltură, sunt sigur că vor face o partidă extrem de bună și vor obține un rezultat pozitiv”, a spus Dorin Goian, conform gsp.ro.

Dorin Goian a jucat la FCSB între 2004 și 2009, iar la Rangers a fost legitimat între 2011 și 2013.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!