Presa din Scoția, anunț despre situația lui Ianis Hagi după schimbarea antrenorului la Rangers: "Vorbesc aceeași limbă"

Presa din Scoția, anunț despre situația lui Ianis Hagi după schimbarea antrenorului la Rangers: "Vorbesc aceeași limbă"

Presa din Scoția s-a legat de ultima declarație făcută de Ianis Hagi (25 de ani), într-un interviu acordat pentru FRF TV, și speculează revenirea internaționalului român la Rangers.

Odată cu venirea noului antrenor, Philippe Clement, scoțienii vorbesc din ce în ce mai des despre greșeala pe care a făcut-o Michael Beale, fostul antreor, când l-a lăsat pe Ianis Hagi să plece sub formă de împrumut în La Liga, la Deportivo Alaves.

Jurnaliștii din Scoția speră în revenirea lui Ianis Hagi pe Ibrox Park odată cu instalarea lui Clement, deoarece susțin că "vorbesc aceeași limbă" când vine vorba despre dorința de a câștiga trofee.

ADVERTISING

"Ianis Hagi vorbește aceeași limbă ca Philippe Clement. El a devenit o figură importantă la Deportivo Alaves, în La Liga, iar fotbalistul care va petrece sezonul departe de Rangers are același obiectiv ca antrenorul Phlippe Clement când vine vorba de trofee", scriu cei de la Daily Record.

Ianis Hagi a primit din partea FRF trofeul de "Tricolor lunii octombrie", iar declarația făcută pentru canalele de comunicare ale FRF este cea de care s-au legat jurnaliștii din Scoția.

"Sunt fericit. Clar, când câștigi un torfeu înseamnă că ți-ai făcut fanii fericiți, pentru că ei votează. Am spus întotdeauna că joc pentru fani, suporteri, și încerc să-i fac fericiți. Orice trofeu mă motivează. Cele mai importante trofee sunt cele colective, asta mă motivează zilnic, dar știu și că prestațiile mele ajută echipa", a spus Ianis Hagi.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!