Presa din Portugalia, anunț despre transferul lui Florinel Coman la Sporting Lisabona

Presa din Portugalia, anunț despre transferul lui Florinel Coman la Sporting Lisabona

Presa din Portugalia a scris, vineri, despre posibilitatea ca Florinel Coman (25 de ani) să ajungă la Sporting Lisabona.

Aflat în mare revenire de formă la FCSB, Florinel Coman e omul momentului și poate prinde un transfer important în vară. S-a scris, în presa din România, despre interesul portughezilor de la Sporting pentru șeptarul „roș-albaștrilor”.

A Bola a scris, vineri, despre vestea că Sporting Lisabona ar fi interesată de Florinel Coman și a verificat informația cu surse din cadrul clubului lusitan, iar sursa citată transmite că jucătorul român nu ar fi pe lista portughezilor.

ADVERTISING

"Încep deja mișcările pe piața transferurilor, iar miercuri s-a scris că Sporting ar fi interesată de internaționalul român Florinel Coman, de la Steaua București. (n.r - FCSB). Totuși, din informațiile ziarului nostru, stângaciul în vârstă de 25 de ani nu face parte din planurile clubului", a anunțat A Bola.

Florinel Coman are trei meciuri consecutive în play-off cu gol marcat. În total, fotbalistul de 25 de ani a înscris 9 goluri și a oferit 6 pase decisive în cele 38 de meciuri disputate în actuala stagiune.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!