FCSB anunță o nouă transformare după modelul Florinel Coman: Conducerea, încântată

FCSB anunță o nouă transformare după modelul Florinel Coman: Conducerea, încântată

FCSB este convinsă că un fotbalist din lotul echipei va avea o transformare asemănătoare cu cea a lui Florinel Coman (25 de ani).

Joyskim Dawa, fundașul central preferat al lui Gigi Becali, a început să lucreze separat în sala de forță, urmând exemplul lui Coman, iar Mihai Stoica a rămas uimit de cât de tare trage camerunezul pentru a deveni mai bun.

Managerul general al FCSB a spus că fundașul va speria atacanții adverși și l-a lăudat pe Dawa pentru jocul cu Farul, despre care a spus că a fost cel mai bun meci făcut de camerunez de la transferul la FCSB.

ADVERTISING

"Dawa lucrează… O să-l întreb dacă o să mă lase să dau un fragment din antrenament, dacă-l vedeți pe Dawa cum lucrează niște tracțiuni cu elastic nu… S-ar putea atacanții să spună 'hai să ocolesc puțin, mă mai duc prin altă parte'. (n.r. - cu Farul) A fost cred că cel mai bun joc al lui de când a venit, foarte bine defensiv.

E complicat să joci împotriva Farului, unor jucător atât de rapizi. Fundașii centrali s-au coordonat foarte bine, au ținut bine linia", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISING

Joyskim Dawa a jucat 40 de meciuri (3.439 de minute) în toate competițiile sezonului cu FCSB, timp în care a marcat de cinci ori și a livrat două pase de gol.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!