Presa din Polonia, despre ieșirea nervoasă a Simonei Halep din meciul cu Iga Swiatek: "Jucătoarea noastră reușește lucruri uimitoare"

Presa din Polonia, despre ieșirea nervoasă a Simonei Halep din meciul cu Iga Swiatek: "Jucătoarea noastră reușește lucruri uimitoare"

Presa din Polonia nu a trecut cu vederea ieșirea nervoasă a Simonei Halep după ce a pierdut primul set al semifinalei de la Indian Wells cu Iga Swiatek.

Sportiva noastră a servit pentru câștigarea primului set la 5-4, iar apoi a avut două mingi de set în tie-break, dar actul a fost adjudecat în cele din urmă de poloneză.

Supărată de desfășurarea setului, Simona și-a reversat frustrarea pe rachetă, cu care a dat de mai multe ori de pâmânt, până a distrus-o.

"Simona Halep și-a rupt racheta după ce a pierdut primul set, care a durat o oră", notează publicația sport.pl.

ADVERTISING

"Halep a avut două mingi de set și a servit pentru a câștiga primul act, dar Swiatek a întors soarta setului cu patru mingi câștigate consecutiv. Nervoasă, românca a dat cu racheta de pământ. Jucătoarea noastră reușește lucruri uimitoare", continuă sursa citată.

Jurnaliștii polonezi sunt în al nouălea cer după calificarea reprezentantei lor în finala de la Indian Wells.

"În 2022, Iga a câștigat 19 din cele 22 de meciuri jucate, învingându-le, printre altele, pe Kasatkina, Sabalenka, Kontaveit și acum Halep. Sunt victorii împotriva unor jucătoare de top și unele venite după meciuri de trei seturi, pentru că Iga Swiatek nu renunță niciodată. Ea a ajuns la 10 victorii consecutive în circuitul WTA", conchide publicația în cauză.

ADVERTISING

7-6 (6), 6-4 este scorul cu care Iga Swiatek a avansat în premieră în finala turneului din California.

În ultimul act, Iga Swiatek o va întâlni pe Maria Sakkari, care în semifinale a trecut de campioana de anul trecut, Paula Badosa, cu 6-2, 4-6, 6-1.

Finala dintre Iga Swiatek și Maria Sakkari va avea loc duminică seara.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!