Presa din Polonia, anunț despre "marea problemă" a lui Deian Sorescu după decizia luată de FCSB

Presa din Polonia, anunț despre "marea problemă" a lui Deian Sorescu după decizia luată de FCSB

Deian Sorescu (25 de ani) nu va continua la FCSB și în sezonul viitor după ratarea titlului de campioană din Superliga României. Gigi Becali s-a hotărât și a anunțat că nu va plăti clauza de cumpărare definitivă, de 800.000 de euro.

Presa din Polonia scrie despre „marea problemă” a lui Deian Sorescu, fotbalist care își termină împrumutul la FCSB în vară, iar Gigi Becali nu vrea să activeze clauza de cumpărare definitivă.

"Deian Sorescu are o mare problemă. Se întoarce la Rakow? Sunt multe indicii care arată că Deian Sorescu, împrumutat la FCSB, nu va fi cumpărat definitiv de la Rakow. În iarna lui 2023, românul s-a întors în țara natală, din mai multe motive. Probleme de acomodare în echipă, forma sporitvă care l-a făcut să piardă locul de titular. Unul dintre cei mai scumpi jucători din lotul echipei campioane a dat greș la Rakow, astfel că aceștia au căutat să-l împrumute la București, care părea o opțiune perfectă. Ultimele evenimente au arătat că n-a fost chiar așa.

ADVERTISING

După declarațiile făcute de patronul Gigi Becali e clar că FCSB nu va achita clauza de cumpărare definitivă a lui Deian Sorescu, dar Becali e o fire imprevizibilă", scrie site-ul sportdziennik.com.

Deian Sorescu a jucat 18 meciuri (1.1448 de minute) în toate competițiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat de două ori.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!