Presa din Italia intervine în favoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Presa din Italia intervine în favoarea lui Dennis Man și Valentin Mihăilă

Jurnaliștii italieni îl critică pe antrenorul formației Parma, Roberto D’Aversa, pentru că nu le oferă șanse mai multe lui Dennis Man și Valentin Mihăilă.

Cei doi au fost rezerve în meciul cu Verona, spre nemulțumirea publicației locale Il Parmense.

Jurnaliștii locali i-au cerut antrenorului D'Aversa să le dea șanse lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, deoarece aceștia pot salva echipa.

"Senatorii obișnuiți joacă întotdeauna, mai ales în atac. Tridentul ofensiv de luni seara i-a exclus complet pe tinerii Man, Zirkzee și Mihăilă. În locul lor, D'Aversa a preferat să-i trimită pe deterioratul Cornelius, alături de Gervinho și Karamoah. O nouă performanță negativă în atac, la fel de ștearsă atât acasă și în deplasare. Așa cum s-a putut vedea în ultimele 20 de minute ale meciului de la Verona, oricine intră după pauză este mult mai flămând decât titulari și vrea să arate.

ADVERTISING

Dennis Man și Mihăilă au tehnică bună și luptă pentru postul de titular. Parma nu mai are acum nimic de pierdut și trebuie să-i încerce pe toți pentru a încerca să întoarcă bătălia în lupta pentru salvare. Să fie spațiu pentru cei din linia a doua, să vedem forțe proaspete și odihnă pentru cei care au burta plină. Cu Udinese, duminică, Parma are nevoie să fie flămândă de victorie", a scris Il Parmense.

Dennis Man a intrat în minutul 88 al meciului cu Verona, pierdut cu 1-2. În schimb, Mihăilă a fost trimis pe teren în minutul 69.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇