Serena Williams a izbucnit în lacrimi după eliminarea de la Australian Open (Video)

Serena Williams a izbucnit în lacrimi după eliminarea de la Australian Open (Video)

Americanca Serena Williams a izbucnit în lacrimi la conferința de presă susținută după eliminarea de la Australian Open.

Serena a venit în fața jurnaliștilor vizibil afectată și, pe durata celor aproape 4 minute cât a durat conferința, a oferit răspunsuri scurte și a accentuat ideea că a greșit mult.

"Nu aș spune că am fost nervoasă. Diferența de astăzi au fost erorile. Au fost atât de multe. A fost o zi cu multe erori pentru mine. Am simțit că am lovit bine în acest turneu chiar și azi în primele game-uri, dar apoi nu știu, am comis prea multe greșeli ușoare", a spus Serena Williams.

ADVERTISING

Întrebată dacă acesta a fost un meci de adio pentru ea, Serena a răspuns scurt: "Nu aș spune nimănui când mă retrag". Apoi, ea a mai stat câteva secunde și a început să plângă și a părăsit brusc sala de conferințe: "Am terminat!"

Amintim că Naomi Osaka a trecut de Serena Williams în semifinalele de la Australian Open. Sportiva de pe locul 3 WTA a învins-o pe americancă în două seturi, scor 6-3, 6-4.

În aceste condiții, Serena Williams ratează încă o șansă de a o egala pe Margaret Court și de a-și trece în palmares al 24-lea Grand Slam.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇