Presa din Italia îi elogiază pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: Speranțele Parmei se leagă de evoluțiile celor doi români

Presa din Italia îi elogiază pe Dennis Man și Valentin Mihăilă: Speranțele Parmei se leagă de evoluțiile celor doi români

Foarte multe elogii și duminica aceasta pentru românii de la Parma Valentin Mihăilă și Dennis Man, care au mai bifat un meci senzațional, de data aceasta cu AS Roma.

A fost 2-0 pentru trupa în alb și albastru, care a marcat prin Mihăilă și Hernani, ultimul din penalti, în minutele 9 și 55.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Gol marcat de Mihăilă pentru Parma, din pasa lui Dennis Man. Românii fac spectacol în Serie A (Video)

Jurnaliștii italieni s-au grăbit din nou să îi laude pe români: ”Parma trebuia să câștige pentru a reveni în cursa de salvare de la retrogradare, în vreme ce Roma avea nevoie de puncte pentru a mai spera la Liga Campionilor. Gazdele au pornit în avantaj după ce Man a trecut lejer de Kumbulla, grație vitezei sale, și i-a așezat lui Mihăilă mingea în careu, iar atacantul român a marcat cu un șut sec, profitând de marcajul slab al lui Mancini, un nou gol pentru el. Dacă există vreo speranță ca Parma să se salveze pe acest final de sezon, atunci ea se leagă tocmai de viteza și de loviturile celor doi stranieri români, care au ținut în corzi apărarea românilor de fiecare dată când au intrat în posesia mingii”, au punctat cei de la Gazzetta dello Sport, în analiza făcută de aceștia vizavi de această partidă.

Au trecut 29 de ani de la un alt gol marcat după o combinație sută la sută românească în Serie A. Se întâmplă când la Brescia jucau Hagi și Răducioiu, iar combinația dintre cei doi ducea la un gol în jocul cu Genoa.

Parma e pe locul 19, la doar trei puncte acum de salvare, Cagliari fiind pe 17 cu 22 de puncte.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Notele primite de Mihăilă și Man din partea italienilor după meciul perfect reușit în tricoul Parmei

Dr. Musta se întreabă dacă noile tulpini de COVID afectează mai grav tinerii: În câteva de zile, de la o afectare a plămânului de 10% ajung la 70%

Fanii echipei Parma, la picioarele românilor Man și Mihăilă după reușita din meciul cu Roma

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!