Presa din Cehia, despre transferul lui Nicolae Stanciu: Ce au descoperit jurnaliștii

Presa din Cehia, despre transferul lui Nicolae Stanciu: Ce au descoperit jurnaliștii

Anamaria Prodan a anunțat că plecarea lui Nicolae Stanciu de la Slavia Praga în această iarnă este iminentă. Totuși, jurnaliștii cehi au aflat cu totul altceva.

La câteva zile după ce Anamaria Prodan a declarat că-l va duce pe Stanciu „unde este cald și bine”, jurnaliștii cehi de la ISport au descoperit că jucătorul nu are nicio ofertă.

Mai mult, ei susțin că această declarație a agentului este menită doar pentru a provoca scandal și pentru a forța mâna celor de la Slavia să-l lase pe Stanciu să plece.

ADVERTISING

"O singură declarație făcută de Anamaria Prodan a fost suficientă pentru a provoca o furtună în Cehia. Ea are darul de a lansa informații în media menite să cauzeze astfel de discuiți. În cazul lui Stanciu se întâmplă constant. Imediat cum perioada de transferuri se deschide, Anamaria Prodan își face apariția. Nu e nimic diferit nici în această iarnă", a scris sursa citată.

Jurnaliștii cehi susțin că Stanciu nu are nicio ofertă concretă în momentul de față. Stanciu este monitorizat de clubul din MLS Dallas, dar americanii nu-și permit să achite suma de transfer.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fotbalistul român a mai fost dorit și de Galatasaray, dar oferta turcilor a fost la jumătate din suma cerută de Slavia.

În aceste condiții, cehii sunt convinși că Stanciu nu se va transfera în această iarnă de la Slavia Praga.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!