Presa din Cehia, anunț despre transferul lui Albion Rrahmani: Vestea primită de Rapid

Presa din Cehia, anunț despre transferul lui Albion Rrahmani: Vestea primită de Rapid

Presa din Cehia face un anunț important despre transferul lui Albion Rrahmani (23 de ani), atacantul aflat pe lista mai multor echipe din Europa.

Cifrele și randamentul excelent dat la Rapid, după transferul de la FK Ballkani, l-au adus pe Albion Rrahmani în atenția mai multor cluburi din Europa, printre care și Slavia Praga.

Cehii oferă ultimele informații despre transferul lui Albion Rrahmani. Ei susțin că negocierile nu sunt foarte avansate, iar "obstacolul principal" este prețul solicitat de Rapid, aproximativ opt milioane de euro pentru a spune "da" mutării.

ADVERTISING

De asemenea, Sparta Praga a fost, la rândul său, interesată de Albion Rrahmani: "Suma depăsește cu mult bugetul celor două echipe. Rapid trebuie să accepte concesii dacă vrea să ajungă la un acord pentru transfer", scrie presa din Cehia.

Albion Rrahmani nu duce, însă, lipsă de oferte. Cluburi precum Aston Villa, Benfica sau Werder Bremen au fost "legate" de numele său, după ce atacantul kosovar a marcat 19 goluri și a pasat decisiv de cinci ori în 30 de meciuri jucate în toate competițiile sezonului cu Rapid și FK Ballkani.

ADVERTISING

El este cotat la 3,5 milioane de euro de către Transfermarkt.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!