Presa din Azerbaijan, anunț despre instalarea lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj

Presa din Azerbaijan, anunț despre instalarea lui Adrian Mutu pe banca lui CFR Cluj

Presa din Azerbaijan a făcut, luni, un anunț despre instalarea lui Adrian Mutu (44 de ani) pe banca lui CFR Cluj.

Adrian Mutu a fost dat ca fiind în pole-position pentru înlocuirea lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj, însă au existat informații contradictorii în acest sens.

"Briliantului" nu-i merge prea bine la Neftchi, unde l-a înlocuit pe Laurențiu Reghecampf, iar presa din Azerbaijan anunță că își caută o nouă echipă, fie CFR Cluj ori altă formație.

Rămâne de văzut dacă fostul decar al echipei naționale a României va prelua sau nu pe CFR Cluj, rezultatele fiind cele care îl vor ține în viață pe itailianul Mandorlini pe banca echipei din Gruia.

ADVERTISING

„Nici Mutu nu e mulțumit de ceea ce se întâmplă. Dacă în primele etape putea să mai ceară timp, acum timpul a expirat deja. Au trecut deja cinci luni de când e antrenorul echipei.

Pentru ca Mutu să râmănă la Neftchi e nevoie de un miracol în ceea ce privește jocul și rezultatele din următoarele trei etape, dar având în vedere situația actuală pare dificil, dacă nu chiar imposibil.

Mutu caută acum o nouă echipă înainte de a o părăsi pe Neftchi. Dacă nu va fi CFR Cluj, atunci va fi alt club”, au scris azerii de la Sportinfo.

ADVERTISING

Adrian Mutu a preluat-o pe Neftchi Baku în iulie 2023 și are o medie de 1.37 puncte câștigat pe meci în cele 19 partide strânse pe banca azerilor.

Neftchi Baku se află pe locul 3 în clasamentul din Azerbaijan, la 10 puncte distanță de liderul Qarabag, după 16 meciuri disputate.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!