Presa din Arabia Saudită anunță faptul că Budescu va pleca de la Damac. Ce ofertă va alege dintre FCSB sau CFR Cluj

Presa din Arabia Saudită anunță faptul că Budescu va pleca de la Damac. Ce ofertă va alege dintre FCSB sau CFR Cluj

Mijlocașul de 32 de ani Constantin Budescu a fost pus pe liber de arabii de la Damac la finalul contractului său care expira în această vară.

El este acum liber să aleagă între cele două formații care au anunțat că îl doresc, FCSB și CFR Cluj, ultima venind acum bine pe turnantă după ce la cârma băncii tehnice a sosit Marius Șumudică.

Arabii de la Sport360Saudi au anunțat astfel că internaționalul român va pleca în această vară de la Damac, alături de atacantul Amahl Pellegrino (30 de ani), cei care au de altfel și cele mai mari salarii din lot.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a susținut sus și tare că Budescu i-ar fi promis că dacă va pleca în această vară de la arabi va veni în România numai la FCSB.

ADVERTISING

Acum trei ani, Budescu a bifat la gruparea roș-albastră 37 de meciuri, marcând de 13 ori și bifând și 12 pase decisive de gol.

"Budescu o să fie doar la noi, când o să vină în România. Întreabă-l tu pe Budescu: 'La cine ții mai mult? la Becali sau la Șumudică?' Întreabă-l așa: 'La cine te duci? Dacă ar fi să alegi, pe cine ai alege: pe Șumudică sau pe Gigi?' Să vezi ce o să zică", declarase recent Becali pentru Antena Sport.

5 Momente cand BUDESCU a SALVAT-O pe STEAUA

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

Ana Bogdan face dezvăluiri tulburătoare despre depresie după problemele pe care le-a recunoscut Naomi Osaka la Roland Garros

Ronald Koeman pregătește ca transfer de ultimă oră o întoarcere neașteptată la Barcelona

Vânzările Dacia în Marea Britanie au crescut semnificativ în luna mai: Cum arată top 5

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!