Ana Bogdan face dezvăluiri tulburătoare despre depresie după problemele pe care le-a recunoscut Naomi Osaka la Roland Garros

Ana Bogdan face dezvăluiri tulburătoare despre depresie după problemele pe care le-a recunoscut Naomi Osaka la Roland Garros

După ce Naomi Osaka a luat decizia de a se retrage intempestiv de la Roland Garros, acuzând faptul că este obligată mai mult sau mai puțin să participe la conferințele de presă, deși acest lucru îi cauzează un mare disconfort, Ana Bogdan a avut și ea câteva dezvăluiri de făcut.

Cele două trebuiau să joace în turul II la French Open, dar Osaka s-a retras imediat după victoria cu Țig din prima rundă, iar astfel Ana s-a calificat fără joc în runda cu numărul III.

Bogdan, 102 WTA la 28 de ani, a fost învinsă de Paula Badosa după un meci epic, scor 4-6 în decisiv, iar după această partidă a ținut să comenteze poziția lui Osaka de la acest turneu parizian.

Naomi Osaka Withdraws From The French Open

Mai mult, românca născută la Sinaia a dezvăluit faptul că și ea a trecut prin episoade de depresie, episoade prin care Osaka recunoaște că trece și acum, alături de stări de anxietate severă.

ADVERTISING

Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros din cauza depresiei. Ana Bogdan se califică în turul 3

”A fost o mare surpriză pentru mine, sincer, pentru că eram foarte concentrată și mă pregăteam de meciul cu Naomi din turul II. Am primit vestea că nu va juca și a fost puțin dificil să am atâtea zilele libere după acest forfait. Am încercat să-mi fac treaba și să fiu concentrată până la următorul meci.

Pe de o parte, da, am fost fericită pentru că m-am calificat în turul III, Dar pe de altă parte, nu am fost bucuroasă când am văzut ce se întâmplă cu ea și ce a scris legat de această retragere bruscă. Și eu am trecut prin depresie și anxietate la începutul acestui an, nu e deloc ușor”, a declarat tenismena noastră pentru portalul tennismajors.com.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Ana Bogdan va urca după acest Roland Garros până pe locul cu numărul 88 WTA, după acest tur 3 de la French Open.

D.A.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Reacția organizatorilor de Grand Slam-uri după retragerea lui Naomi Osaka de la Roland Garros

Federația Franceză de Tenis a reacționat după retragerea lui Naomi Osaka de la Roland Garros

Serena Williams îi transmite un mesaj lui Naomi Osaka după retragerea de la Roland Garros

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

ADVERTISING

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!