Presa din Anglia, anunț despre transferul lui Răzvan Marin: "Prețul ar putea face să fie ales"

Presa din Anglia, anunț despre transferul lui Răzvan Marin: "Prețul ar putea face să fie ales"

Presa din Anglia scrie despre posibila mutare a lui Răzvan Marin (27 de ani), mijlocaș central, la Newcastle, în Premier League.

Suspendarea lui Sandro Tonali, 10 luni pentru implicare în scandalul fotbaliștilor pariori din Italia, i-a determinat pe cei de la Newcastle să caute înlocuitor pentru mijlocașul italian.

Unul dintre numele de pe lista lui Eddie Howe este românul Răzvan Marin, împrumutat de Cagliari la Empoli, în Serie A.

"Un nume de pe listă, cu un raport calitate-preț ok, este Răzvan Marin. Românul joacă în prezent la Empoli, care are opțiune să-l cumpere definitiv. Fotbalistul de 27 de ani are un profil similar cu Tonali, iar Newcastle l-ar putea transfera pentru doar 5 milioane de euro. Experiența românului i-ar putea face pe cei de la Newcastle să-l aleagă pe el, având în vedere prețul", scriu cei de la thehardtackle.com.

ADVERTISING

Kalvin Phlips (Manchester City), Mathias Jensen (Brentford) și Cristian Eriksen (Manchester United) sunt pe lista de lui Newcastle, alături de Răzvan Marin.

Răzvan Marin a jucat nouă meciuri (615 minute) în toate competițiile sezonului la Empoli, fără gol sau pasă de gol în cont.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!