Presa catalană critică în termeni duri arbitrajul din El Clasico. Ce scriu jurnaliștii iberici după Barca - Real Madrid

Presa catalană critică în termeni duri arbitrajul din El Clasico. Ce scriu jurnaliștii iberici după Barca - Real Madrid

Presa catalană a dat de pământ cu arbitrajul din timpul partidei Barcelona – Real Madrid, El Clasico, scor 1-3 sâmbătă seara pe Camp Nou, un meci decis am putea spune la 1-1, când s-a dictat penalti pentru oaspeți cu ajutorul intervenției VAR.

Gazdele acuză arbitrajul lui Juan Martinez Munuera din El Clasico, chiar dacă Real a părut echipa mai închegată în acest meci.

Cum explică antrenorul Barcelonei înfrângerea categorică din El Clasico în fața Realului

După ce Clement Lenglet l-a ținut în careu pe căpitanul Sergio Ramos, iar Munuera a mers să revadă faza la monitoarele de pe marginea terenului, s-a dictat penalti, iar de atunci Real a dominat copios jocul.

ADVERTISING

Cotidianul catalan Sport a titrat după partidă: ”VAR-ul îi fură Barcelonei acest El Clasico”, continuând apoi în analiza sa...”VAR s-a întors la locul faptei pentru a salva Madridul. O ținere reciprocă între Lenglet și Ramos a fost decisă cu arbitrajul video în defavoarea Barcei, ca de obicei. Entuziasmul lui Ansu Fati și dorința lui Pedri sau Dest nu au fost suficiente pentru echipa lui Koeman”, au punctat jurnaliștii iberici.

În altă ordine de idei, El Mundo Deportivo a fost puțin mai lucidă și a criticat și jocul slab al băieților lui Koeman: ”O penalizare din partea VAR scufundă Barca în a doua repriză, fără capacitate de reacție pe final. Zinedine Zidane a ajuns mort pe Camp Nou și pleacă întărit. Madridul se trezește pe Camp Nou”.

ADVERTISING

Barcelona, cu un Messi din ce în ce mai invizibil pe teren, are un start de sezon catastrofal, fiind pe locul 12, după cinci etape, cu doar șapte puncte la activ. Real Madrid e lidera din La Liga cu 13 lungimi.

D.A.

Iată ce mai poți citi pe SpotMedia.ro:

Real Madrid a învins-o pe Barcelona pe Camp Nou

Descătușare pentru Marius Șumudică, la prima victorie din acest sezon: ”Cine vrea să plec are o singură variantă!”

A fost realizat delfinul robot. Ar putea însemna sfârșitul perioadei în care animalele sunt ținute în captivitate în parcurile acvatice

ADVERTISING

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇